De fem nøkkelfargene fra våren og sommeren 2023 kommer!

Nylig annonserte WGSN, det autoritative trendprediksjonsbyrået, og coloro, lederen av fargeløsninger, i fellesskap fem nøkkelfarger våren og sommeren 2023, inkludert: Digital lavendelfarge, sjarmrød, gul solur, roblått og grønt.Blant dem vil den mest etterlengtede digitale lavendelfargen også komme tilbake i 2023!

img (1)

01. Digital lavendel - Coloro-kode.: 134-67-16

img (2)

WGSN og coloro spår i fellesskap at lilla vil komme tilbake til markedet i 2023 og bli den representative fargen for fysisk og mental helse og den ekstraordinære digitale verdenen.

Forskning viser at farger med kortere bølgelengder (som lilla) kan vekke menneskers indre fred og ro.Digital lavendelfarge har egenskapene til stabilitet og harmoni, som gjenspeiler temaet mental helse som har tiltrukket seg mye oppmerksomhet.Denne fargen er også dypt integrert i markedsføringen av digital kultur, full av fantasi og svekker grensen mellom den virtuelle verden og det virkelige liv.

img (5)
img (6)

Lavendelfarge er utvilsomt en lys lilla, men også en vakker farge, full av sjarm.Som en nøytral helbredende farge er den mye brukt i motekategorier og populære klær.

img (4)
img (3)

02. saftig rød - fargekode: 010-46-36

img (7)

Sjarmrød markerer den offisielle returen av digitale klare farger med stor sansestimulering til markedet.Som en kraftig farge kan rødt akselerere hjertefrekvensen, stimulere lyst, lidenskap og energi, mens den karakteristiske sjarmrøde er ganske lett, og gir folk en surrealistisk og oppslukende øyeblikkelig sanseopplevelse.I lys av dette vil denne tonen bli nøkkelen til digital drevet opplevelse og produkter.

img (9)
img (8)

Sammenlignet med tradisjonell rød fremhever sjarmrød følelsene til brukerne mer.Det tiltrekker forbrukere med sin smittende sjarm rød.Den bruker fargesystemer for å begrense avstanden mellom brukere og øke kommunikasjonsentusiasme.Jeg tror mange produktdesignere vil foretrekke å bruke et slikt rødt system.

img (11)
img (10)

03. solur - fargekode: 028-59-26

img (12)

Når forbrukerne kommer tilbake til landsbygda, er organiske farger som stammer fra naturen fortsatt svært viktige.I tillegg er folk i økende grad interessert i håndverk, fellesskap, bærekraftig og mer balansert livsstil.Solur gul, som er en terrestrisk farge, vil bli elsket.

img (14)
img (13)

Sammenlignet med lys gul, tilfører solurgul et mørkt fargesystem, som er nærmere jorden og naturens pust og sjarm.Den har egenskapene til enkelhet og ro, og gir en ny følelse til klær og tilbehør.

img (15)
img (16)

04. Rolig blå - fargekode: 114-57-24

img (17)

I 2023 er blå fortsatt nøkkelen, og fokus flyttes til den lysere mellomfargen.Som en farge som er nært knyttet til bærekraftsbegrepet, er rolig blå lys og klar, som er lett å assosiere med luft og vann;I tillegg symboliserer fargen også fred og ro, noe som hjelper forbrukere å kjempe mot undertrykte følelser.

img (19)
img (18)

Tranquility blue har dukket opp i det eksklusive markedet for dameklær, og våren og sommeren 2023 vil denne fargen injisere moderne nye ideer inn i middelalderblått og stille trenge inn i alle store motekategorier.

img (21)
img (20)

05. Kobbergrønn - fargekode: 092-38-21

img (22)

Verdant er en mettet farge mellom blått og grønt, som vagt avgir en dynamisk digital følelse.Fargen er nostalgisk, og minner ofte om sportsklær og utendørsklær på 1980-tallet.I løpet av de neste sesongene vil kobbergrønt utvikle seg til en positiv og energisk lys farge.

img (24)
img (23)

Som en ny farge i markedet for fritids- og gateklær, forventes kobbergrønt å frigi sin attraksjon ytterligere i 2023. Det foreslås å bruke kobbergrønt som en farge på tvers av sesonger for å injisere nye ideer i alle store motekategorier.

img (26)
img (25)

2.5D Anti-blått lys herdet glass skjermbeskytter bak for iPhone 11 Pro Max


Innleggstid: 13. september 2022