Kan du de fem tipsene om visuell markedsføring?

Da jeg først kom i kontakt med visuell markedsføring, var jeg usikker på hva det var eller hvordan jeg skulle gjøre det?Først av alt, å gjøre visuell markedsføring er definitivt ikke for skjønnhet, men for markedsføring!Sterk visuell markedsføring har stor innvirkning på kundeopplevelsen til en butikk,

Enten du forbedrer den originale smykkevisningen eller lager en ny skjerm, kan du oppnå en mer innflytelsesrik og minneverdig visuell visning ved å bruke disse fem tipsene.

img (1)

1. Farge er konge

Fargen er kraftig, noe som ikke bare kan gjøre skjermdesignet til prikken over i-en, men også bli en skjermsvikt.Altfor ofte ignorerer vi fargens kraft og dens evne til å tiltrekke seg øyne.Vi bruker farger for å tiltrekke kunders øyne og tiltrekke dem til visningsproduktene dine.

2. Skap fokus

Sjekk skjermen fra kundenes perspektiv.Fokus for smykkevisning er på produkter.Fokuset skal være praktisk for kundene å se produkter, ikke visuelle elementer som legges til når de designer historier.

img (2)
img (3)

3. Fortell en historie

Vis tydelig fordelene med smykker, fortell kundene hva slags scene bæreeffekten er, eller hva slags designkonsept som finnes bak.Det trenger ikke nødvendigvis ord.Bildet fullt av historier er meningsfullt.Å fortelle en historie kan hjelpe kundene bedre å forstå produktet og til slutt kjøpe det.

4. Vis så mange produkter som mulig

En veldesignet og innflytelsesrik smykkevisning kan la kundene få tilgang til så mange produkter som mulig uten å rote.Vis så mange varer som mulig, men hold displayet rent og oversiktlig, sørg for en romslig og barrierefri utsikt, og unngå at kundene føler avsky for produktet.

img (4)
img (5)

5. Bruk plass med omhu

Du kan bruke den ledige plassen i butikken til å gjøre mange forskjellige ting, for eksempel å gi produkt- eller merkeinformasjonslogo, vise merkekultur, smykkedesigninformasjon og så videre.Den kan også vise livsstilsbilder for å hjelpe kunder med å etablere kontakt med smykker.

Visuell markedsføring er veldig viktig for smykker.Smykker vise rekvisitter med sans for design kan vise smykker til forbrukere veldig bra.Ulike dekorasjoner og former vil gi kundene en annen følelse av klarhet.Den ryddige, rene og ryddige skjermen kan gi et godt handlemiljø og gi kundene en fantastisk effekt i fargematching.Smykkevisningen nøye tilpasset og kombinert kan effektivt stimulere forbrukernes kjøpelyst.

Utstillingsrekvisitter for smykker: portretter, modeller, halser, armbånd, smykkeutstillingsstativer, benkevinduer, utstillingsstativer for smykker

img (6)

La oss så snakke om den 3D-buede tempererte filmen.Den 3D buede herdede filmen har kantlim og hellim.Kantlim refererer til påføring av lim på de fire kantene av den herdede filmen for å få den til å feste seg til telefonskjermen.Fremgangsmåten for å feste filmen er de samme som å feste den 2,5D herdede filmen.Ulempen med kantlimet er at det er lett å falle av, fordi kun kanten er belagt med lim, så klebrigheten er ikke arbeidskrevende.

Den 3D buede hellim herdede filmen gjør at hele glasset limes for å få det til å feste seg godt til mobiltelefonskjermen.Filmingstrinnet er det samme som for den herdede filmen med sidelim, men det er nødvendig med ett trinn til.Det fjerde trinnet er å bruke et skrapelodd, trykk og trykk, slik at det ikke er luftbobler mellom den buede tempererte filmen og telefonen, og den er helt limt.Ulempen med alt lim er at det ikke er lett å montere og enkelt å produsere bobler.

/Hver skjerm har en historie/

On The Way Jewelry Packaging er forpliktet til forskning og utvikling av visuell markedsføring av smykker som sin oppgave.Vi gjør bare én ting, og gjør noe verdifullt for din smykkebutikk.


Innleggstid: 13. september 2022